• Microsoft Word - Document2
    Mijn naam is Marit de Nooij, geboren op 16 mei 1966. Na het behalen van mijn VWO diploma heb ik de opleiding 4-talig Europees Secretaresse gevolgd bij Instituut Schoevers. In de eerste jaren van mijn loopbaan is mijn interesse ontstaan voor het HR-vak. Nadat ik gevraagd ben een afdeling P&O op te zetten voor een startende organisatie ben ik verder gegaan in het HR-vak. Na een aantal jaar heb ik verdieping gezocht in de HBO studie bedrijfskundig HRM en Personeelsmanagement met specialisatie coaching en loopbaanadvies.

    Ik heb binnen verschillende profit organisaties gewerkt en heb o.a. gewerkt in bedrijven waar ik de start van het bedrijf heb meegemaakt en heb helpen uitbouwen tot 1.500+ bedrijven. Als HRM adviseur houd ik me bezig met Human Resource Management in de breedste zin van het woord. Van praktische HRM-adviezen, het schrijven van beleidsstukken, het aansturen van een team met HR professionals tot het uitvoeren van diverse HRM projecten.

    Door mijn ervaring als P&O adviseur ben ik geboeid geraakt door het fenomeen duurzame inzetbaarheid van mensen. Dit betekent voor mij:
  • inspelen op de mogelijkheden van mensen
  • vooruitkijken
  • vooruitdenken

Medewerkers klaarmaken voor ‘morgen’. Hierbij hoort afscheid nemen van mensen, maar ook blijvende en toekomstige nieuwe medewerkers gereed te stellen om de organisatie in de ‘nieuwe’ marktpositie een stuk steviger te maken en medewerkers nieuw perspectief te geven.

Ik ben iemand die graag samenwerkt, met een focus op de dingen die goed gaan. Ik nodig mensen graag uit om zelf actie te ondernemen voor een optimale inzet. Ik handel op basis van kennis en jarenlange ervaring. Centraal in mijn aanpak staat ‘plezier in werken voor iedereen’.

Praktische oplossingen en maatwerk
Of het nu gaat om HR-management, de ontwikkeling en implementatie van HR-instrumenten, de voorbereiding en realisatie van reorganisaties en ontslagzaken ik realiseer maatwerk. Praktische oplossingen en een helder advies waar je, al dan niet samen met mij, gelijk mee aan de slag kunt.

 

 

maritendpage_edited-1